Dansaudition till X factor!

2012-04-16 @ 23:19:57
Igår var ju jag till Stockholm som sagt. Jag och Josefine tog ett tidigt tåg och var framme strax innan nio-tiden. Ut till söder och till House of Shapes där dansaudition till X factor skulle hålla till.. De sökte husdansare till programmet. Benke och Jennie från Bounce som höll i det. Otroligt mycket dansare var det, runt 200stycken. Fick lite information först och de sökte bara 6 dansare, eeh.. Strax efter tio så började vi med att lära oss en koreografi på 6 åttor.. Väldigt svårt att se när man är 130 personer i samma sal, fick till stegen någorlunda i alla fall. Sedan blev vi indelade i smågrupper när vi skulle dansa för juryn.. 5 i varje grupp och det var över 30grupper. Vi var i grupp 29, hahah. Så i väntan så gick vi igenom dansen och dansade i salen bredvid. Kollade in de andra som dansade för juryn och bara slappade runt. Otroligt segt! Vår tur och vi fick dansa kombinationen tre gånger, najs. Det gick väl ganska bra ändå.. det gick snabbt. Sedan väntade vi mest och så, två timmar senare så hade det valt ut folk till nästa omgång. Vi gick inte vidare men det hade vi redan räknat med. De hade valt ut 40st bara till nästa, så många försvann direkt... Sa hej till Jennie innan vi drog i alla fall. :)

Klockan var strax efter två-tiden så vi for in till centralen och köpte en tågbiljett, fixade lite mat och tog sen 15.23-tåget hem så vi hann till vår danslektion också. Woho! Lååång dag men en erfarenhet rikare ju!



Kommentarer
Postat av: Jennie

Gud vad roligt!!

Svansjön 15de december med fem kompisar från hemmaplan! 4 av dem är dansare och så är det en barndomvän! Hur bra som helst!

2012-04-17 @ 16:10:22
URL: http://jenniedorotea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback