Åh, härliga träningsvärk!

2012-06-08 @ 23:53:30
Tränat har jag gjort den här veckan också, varje dag liksom. I måndags var jag in till Ackes och zumbade en timme, såklart! Irina och Vahidin turades om, sedan körde även Lisa och jag lite med, najs! Så himla jobbigt, jag förstår inte.. Galet roligt i alla fall! Efteråt så fick jag nyckel till lokalen också, så nu kan jag åka dit när jag vill och dansa, så himla najs det!

I tisdags var jag till Ackes igen. Det var dags för dansfys med Ida, första tillfället. Hängde med Ida och Emma i väntan på att klockan skulle bli 18. Vi var sju stycken där, åtta med Ida då.. Kondition, styrka, teknik och stretch var det som gällde. Roligt, svårt och jobbigt! Två timmar senare var vi typ helt slut, haha, och började känna träningsvärken komma, haha. Pratade massa med Ida efteråt och jag satt sedan kvar typ en timme med Emma och Marcus, trevligt!

Onsdagen var det dags för ett besök på Ackes igen. Jag kom dit redan vid halv fyra denna gång, det var bara jag och Johanna där, hon var i ena salen och dansade.. Jag gick igenom lite zumba-danser och åt lite i väntan.. Johanna blev klar vid fyra och då satt vi och pratade fram till zumban började.. Vid 17-tiden var det dags, mycket folk igen. Bara Irina som körde, eller Emma körde några danser också. Trodde jag skulle skippa men nej, jag fick köra jiven sist. Jobbigt värre, mina ben orkade knappt.. hade ju träningsvärk från dansfysen.. Efteråt så pratade jag med Emma i väntan på Irina, sedan var det raka vägen till Sandviken och IOGT för oss tre.. Skulle varit zumba vid 19 men det var faktiskt inga som kom dit, haha.. Irina ville då att jag skulle köra igenom några låtar för henne.. Så jobbigt att köra inför henne ju! Hon fick även pappret med de danser jag ville ha brända på en skiva, så skulle jag få den dagen efter, najs! Efter en halvtimme ville vi alla hemåt, så då sa vi hejdå och jag fick nyckeln till stället och cyklade hemåt..

Igår var det dags för dansfysen igen.. Jag var först på Ackes när jag kom dit strax efter fem, Ida kom vid halv sex ungefär och lite fler folk efter det. Vi började vid 18-tiden igen och vi var bara sju stycken med Ida denna gång. Träningsvärk hade vi verkligen men det var bara att köra på.. Ungefär samma övningar som förra gången, bara det att vi körde lite mer teknik denna gång. Gah, benen alltså! Dem fick jobba ordentligt, herregud! Körde lite koreografi på slutet med, underbart! Vi höll på till lite över åtta, sen blev jag, Ida och Emma kvar och stretchade lite. Betalade för dansfysen också, 10 gångerskort, woho! Gick från Ackes strax innan halv nio och tog sällskap med Ida, hon skulle hem och jag till bussen.. Det slutade med att jag följde med henne hela vägen hem och följde med upp för att se hur hon bodde.. Mysigt! Så blev kvar där en stund och pratade lite, trevligt! Sedan en promenad tillbaks till stationen och väntade på bussen som gick vid halv tio..

Så ja, idag när man vaknade så hade man träningsvärken från helvetet, typ. Nä men, vader, ben och rumpa är helt ömma. Det gör ont att resa sig, gå i trappor och tillochmed bara av att stå.. HAHA! Åh, älskade träningsvärk, du kommer att bli min bästa vän under sommaren! ;D


från dansavslutningen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback