En dröm som blev sann!

2012-05-05 @ 21:53:51
Jag kan nog inte beskriva mina känslor för gårdagen. Wow! Vilken glädje! Vilken eufori! Det där vill jag göra resten av mitt liv. Uppträda. Stå på scenen. Dansa inför folk. Åh, galet vad roligt! :D

Vi hade samling vid 9-tiden och alla ramlade in lite när som då.. Träffade Sanna och sa att vi gärna ville få till ett gruppfoto med henne sen under dagen och det var lugnt. Strax efter halv tio var det dags för genrep och det gick väl bra på allt förutom jazzdansen.. Vi är en grupp som kan anpassa om till musiken och dansa i takt och den andra halvan kan inte det och dansar i otakt. Irina hade lite panik och vi fick göra omplaceringar. Jag, Montana och Elin fick byta platser, lite utspritt så de kunde se.. Montana var takten, alla skulle följa henne, haha. Det blev bra! Repet slutade runt elva och då var det lunch-buffé för allihopa, najs! Sedan tillbaks bakom scenen, bytte om och taggade för första konserten vid 12 för alla grundskoleelever, runt 3500 barn! En timmes konsert.. Elever från Kulturskolan spelade och sjöng, Kråkan och busarna sjöng o lekte, Sanna sjöng med kören och sina egna låtar och vi dansade våra tre dansar. Så galet roligt alltså, allt kändes så bra ju! Jazzen var lite svår men det gick ju ändå.. Klart strax efter 13 och då packade alla ihop allt och drog därifrån, men vi skulle vara tillbaks till 18. Fick skjuts hem av Elin och hemma gjorde jag inte mycket alls.. Efter några timmar så cyklade jag tillbaks till arenan och var där nån gång efter 17-tiden, hittade lite folk och vi bara hängde där. Pratade lite med Jocke också, najs! Publiken började strömma in efter halv sex-tiden, och vi fick reda på att allt började vid halv sju istället för sju som Irina hade sagt.. Hörde av oss till Irina o Vahidin och de blev lite stressade, de var ju i Gävle, men de hann precis till strax efter halv sju... Yeah!

Vi alla var nervösa inför kvällens show ju.. Innan vi skulle upp på scenen och öppna showen så sa vi till varann att nu jäklar kör vi järnet. Släpp loss och le hela jävla tiden och ha asroligt! Det går nog inte att beskriva glädjen under afron, så enormt roligt och hoppas det syntes också.. Alla efteråt var helt i extas och ville bara mer.. Bytte om till discodräkterna och taggade som fan till I'm in love.. Pratade med Sanna lite snabbt och bestämde att ta gruppbilden där på sidan direkt efter själva showen. S for upp på scenen och vi taggade ännu mer.. Det var vår tur! AAAH känslan alltså! Wow, så svårt att sätta ord på upplevelsen, herregud! En dröm gick i uppfyllelse, att få dansa bakom Sanna! Lycklig var bara förnamnet när vi dansade.. Åh, det gick så galet bra och jag ville bara dansa meeer! Liksom dansa bakom min stora förebild på en gigantisk scen inför 3500 personer, åh, det kan ju inte bli mer perfekt! Eufori!!! Bytte om igen och några låtar senare så var det dags för jazzen, nervösa som bara den men det var bara att köra.. Det gick faktiskt bra och de andra tjejerna sa att det var de bästa vi gjort, så det kändes bra. Bytte om till discodräkten igen och bara hängde där bak, pratade massa och kollade in Sanna på storbildsskärmen. Hon sjöng Empty room, Hela världen för mig, Be mine, Can't stop love tonight, bl.a.. Gudars vad hon är bra alltså! ♥ I slutet var vi upp på scenen och tackade för oss och Sanna avslutade alltihopa med slutet på I'm in love så vi var upp och dansade igen. LYCKA!!! Efteråt så var det gruppbild som gällde, Vahidin kom med kameran och Irina o resten av tjejerna från andra sidan kom till oss. Gruppfoto med Sanna, så najs! Pratade lite snabbt med S sen, tackade för dagen och kramkalas. Hon är så otroligt fiin va! ♥ Och vi drog och bytte om, eller först tog vi en gruppbild alla dansare och Irina. Så sött! Fan vad grymma vi är, allihopa. Älskar oss! ♥ Sedan kramkalas med Irina och vi tog oss hemåt.. Var hemma runt nio-tiden, tröttare än tröttast. Men lycklig som aldrig förr!

Galet underbar dag! Ett minne för livet alltså! WOW!




Bild 1: gd.se. Bild 2o3: arbetarbladet.se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback