Magic of Dance 2012!

2012-05-16 @ 14:34:31
Herregud, vart ska jag börja?! Vilken föreställning, vilken kväll det blev!! I måndags repade vi från eftermiddag till sen kväll och igår körde vi ett genrep på två timmar innan det var dags för den stora föreställningen!




Föreställningen började vid 19-tiden, man hörde hur publiken kom in i salongen och man blev nervös va! Jag och Victoria delade bord bakom scenen, där vi bytte om för vi hann inte in i logerna mellan danserna. Det var ett gäng till som höll till där bakom, haha. För min del så var det 12 danser som skulle hinnas med, som mest hade jag sex nummer emellan så jag hade inte många andningspauser.. Vissa gånger hade jag bara ett nummer emellan och då var det stressigt men det gick.. Annars njöt jag för fulla muggar, gud så härligt det är att stå på scenen. Vilken eufori, iih! Hann prata lite med folk under föreställningen också och gick även igenom lite danser.. Jag hade fem nummer i första akten och sju nummer i andra akten, så det var skönt med en paus där emellan. Precis innan allt började så samlades vi i fantasy-gänget och Irina i en grupp och hon peppade oss massa, det var så fint! ♥ Alla danser gick väl bra, någorlunda i alla fall. Vissa bättre än andra. Några småfel får man ju räkna med men jag är nöjd med mina danser och det känns bra! Finalnumret var såklart till Dannys Amazing. Så grymt och så härligt! Alla dansare ute på scenen, Irina tackade av alla lärare med blommor, avsked till Montana och det applåderades och jublades en hel del innan vi lämnade scenen. Underbar känsla och upplevelse!






Victorias bilder som jag lånade lite, hihi...


Efteråt lämnade man tillbaks alla kläder man lånat förutom fantasy-kläderna.. Tog hejdå av folk men vi ska ses under sommaren. Innan vi lämnade stället så tog jag, Josefine och Anna bild tillsammans med bästa Irina! :D Fint! Kom därifrån runt 22-tiden sen.. Vilken kväll alltså! Det var nåt alldeles extra över Magic of Dance i år, det kändes så fantastiskt! Så sjukt grym show och alla medverkande är så jäkla grymma ju! Vilken eufori!!!



Magic of Dance 2012 - en show man sent kommer att glömma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback