Lite mer dans..

2012-11-02 @ 22:56:44
I måndags var jag in till Ackes lite innan träning. Vid halv sex så var det extraträning inför tävlingen med Irina. Jag körde igenom discon några gånger, den sitter ganska så bra. Streeten däremot så är jag knappt klar med koreografin, haha. Slutade efter en timme och väntade in Irina och åkte med henne till Sandviken. Vid halv åtta så var det dags för zumbaIOGT. Så enormt roligt ju! Svettigt och jobbigt men jag blir så lycklig. Härligt! Träffade Jenny efteråt för hon skulle träffa Irina, så pratade lite med henne och även Irina innan jag gick hemåt..
 
I onsdags efter lägret så gick jag till Ackes igen, åt lite i väntan på att få dansa.. Vid 17 så var det zumba med Irina. Så jäkla roligt alltså. Det var jobbigt denna gång då jag var trött efter lägret.. Bytte om och vid 18.15 så var det broadway jazz, där vi dansade massa på fantomen-dansen, la på en hel del steg också. Det blir nog bra! Vid 19.15 så var det fantasy.. Uppvärmning och sedan diagonaler som jag var med på för en gångs skull. Yeah! Körde igenom street/funken några gånger och vi fick en ny liten koreografi som ska sitta ihop med den. Gud så snabbt allt går.. Sedan dansade vi jazzen massa, la på en hel bunt med steg, herregud. Gick även igenom de senaste stegen, härligt. Slutade vid halv tio och då var jag helt slut i kroppen. Pratade lite med Irina och blev kvar med Frida och Emma en stund innan jag tog halv elva-bussen hem. Lång dansdag blev det, från tio till halv tio, heregud!
 
Ikväll här så var jag in till Ackes för lite friträning. Det blev två timmar disco typ.. Skönt att gå igenom den lite och mot slutet så började jag att ändra massa steg. Tog bort och la till, haha.. Får se vad jag dansar imorgon.. ;) Allt är packat och klart för morgondagen också. Tävling väntar, yeah!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback