Stockholm - De tre musketörerna!

2012-09-15 @ 19:38:00
Anlände till Stockholm runt 14-tiden i onsdags, fixade SL-kort och tog saltsjöbanan ut till Solsidan. Efter en vägbeskrivning så hittade jag till Emma där hon bodde, mysigt! Och vi åkte och handlade direkt. Sedan hem och fixade mat, stressigt värre,och bytte om lite snabbt. Saltsjöbanan in till stan igen och mot Stadsteatern för att gå på De tre musketörerna! :D Yeah!
 
Wow! Snacka om att bli glad, herregud! Vilken jäkla musikal. Det hände någonting hela tiden. Den var så mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på.. Asgrymma låtar genom hela musikalen, man kände ju igen de flesta i alla fall. Låtar värda att nämna; Maniac, Lady Marmelade, Aquarius, Born this way, Material girl och massa flera.. Alla skådespelare, dansare, musiken, dansen, sången och allt var så sjukt bra!!! Fuck så bra! ;) Fina Jessica var ju med och henne höll man koll på. Wow, hon imponerade, verkligen. Jag visste ju att hon var fantastisk! Men att se henne i dessa solo- och dansnummer. AAH! Snacka om att bli inspirerad! Hur galet grym är hon inte?! Älskade Jessica! ♥
 
Vi ville aldrig att den skulle ta slut, men 3,5 timme senare så tog den ju slut.. Wow, vi ville bara dansa va! Så taggade och så himla lyckliga efteråt. Messade med Jessica och mötte upp henne.. Fina hon! Så himla mysigt! Och efter den träffen så var vi ännu mer peppade och taggade på dansen, tack! Herregud! Pepptalket! ♥ Kramkalas och hejdå, och sen gick vi genom gamla stan till slussen där vi tog saltsjöbanan tillbaks till Solsidan.. Somnade efter någon timme.. En sjukt bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback