Svar på frågestunden!

2013-01-20 @ 20:21:41
Först säger vi tack för alla frågor! Ska ta och svara på dem här nedanför nu!
Nu kör vi!
 
Svar:
Jag vet inte... eller jag har väl tagit en paus så att säga. Jag ska försöka plugga ikapp mina restkurser, men jag tar de när jag känner för det. Har ingen motivation alls och det är ingen idé att tvinga sig till nåt. Det får ta den tid det tar. Men nu under våren ska jag försöka plugga en kurs, får se hur det går.
 
Jo, jag har funderingar på det. Har kollat upp ansökningsdatum och auditionsdatum till lite olika. MEN jag vet inte om jag vågar... och jag har verkligen inte råd med nån dansutbildning heller.
 
Svar:
Fina Emelie, åh, jag vet inte, hade jag haft pengar så hade jag kommit direkt. Men SNART!
 
Hm, just nu.. Två låtar som jag lyssnar väldigt mycket på är Händerna mot himlen med Petra Marklund och Diamonds med Rihanna.
 
Oj, den var svår.. Jag hoppas i alla fall att jag är färdigutbildad ekonom. Att jag har funnit ett jobb och skaffat egen lägenhet runt Gävle-trakten typ. Och att jag fortfarande dansar på nåt vis. Annars vet jag faktiskt inte..
 
Svar:
Jag vet inte.. Nån som jag alltid kommer att tänka på när jag hör det ordet är Nathalie Rosenberg. Hon betyder så mycket för mig och jag ser upp till henne enormt mycket. Både som person och dansare. Så hon får det nog bli här.
 
Jag lyssnar på all möjlig musik faktiskt. Det mesta funkar, dock inte techno, rapp, men annars så.
 
Min drömresa... hm, har många olika drömresor. En är väl helt klart New York, att uppleva allt där. Det är en dröm!
 
Svar:
Jag gick Natur med inriktning matte o data. Jag ångrade mitt val under första året och försökte byta några gånger men var tvungen att börja om helt från ettan då så jag blev kvar på natur..
 
Ja, det tycker jag nog. Jag tyckte om att gå i skolan fram till gymnasiet.. Och jag var väl typ pluggisen i klassen.
 
Svar:
Började nog dansa runt våren 2005. Första "riktiga" dansklassen var nog i Sthlm okt 2008 för Jennie Widegren. Det var inte förrän hösten 2010 som jag började på Ackes dansskola och dansade mer regelbundet. Det bästa med att dansa är väl att man mår så bra av att göra det, oavsett vilket humör man är på innan så är det alltid glädje efteråt. Jag blir glad av att dansa. Man kan uttrycka sina känslor i dansen och bara få vara en stund. Underbar känsla.
 
Oj... har testat det mesta känns det som. 4 terminer: jazz3 terminer: ragga, street o latino, 2 terminer: streetjazz, show o feminin vibe, 1 termin: house, modern, contemporary jazz, lyrisk jazz, broadway jazz, disco, balett.. Och för några år sedan så testade jag även salsa och linedance i en termin.
 
Favoritdans... När jag får den frågan så svarar jag alltid jazz. Konstigt egentligen då jag inte gillar piruetter och har svårt för de och olika hopp. Men det ligger ändå närmast hjärtat. Annars är feminin vibe jäkligt roligt också!
 
Svar:
Jag tycker om att bo hemma... visst skulle jag vilja flytta till något eget, men jag har inte den ekonomin att göra det, och jag trivs bra hemma än så länge. Jag tror inte att jag vill bo kvar i Sandviken i alla fall, men vet inte riktigt vart jag skulle vilja bo heller. Det skiftar från termin till termin. Förut hade jag kunnat gjort vad som helst för att få bo i Stockholm, men det lockar inte lika mycket längre. Även haft planer på att flytta till Gävle och det är väl de som ligger närmast nu.
 
Vad jag vill arbeta med, gud så svårt.. Helt ärligt så vet jag faktiskt inte. En dröm är ju att arbeta med dans, men det känns lite långt borta just nu. Men inom butik skulle jag nog vilja arbeta. :)
 
 
Tack för alla frågor! :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback