Inte tillräckligt...

2013-09-29 @ 02:13:00
Förra veckan och den här veckan har varit jobbiga dansmässigt... Jag tvivlar något enormt på mig själv och har nog kommit in i en såndär jag-vill-inte-dansa period igen. Eller snarare att det skiftar väldigt mycket fram och tillbaks just nu. Jag blir väldigt fort opepp när jag inte hänger med och inte klarar av stegen. Allt blir svårt då. Och jag tappar lusten helt för att jag inte får ihop det alls, och vill mest bara därifrån. Jag brukar vara den som minns det mesta och dansar allt, men inte längre, minns knappt nå steg alls och memorerar inget längre... Otroligt konstigt men också jobbigt, för jag vill ju minnas allt. Men jag tycker ju inte att det är lika roligt att dansa längre, det har jag märkt.. Alltså att ta koreografi och sånt.
 
Jag gillar mer diagonaler och övningar nu. Skrev jag verkligen det där?! Ni som känner mig och som har följt bloggen vet att jag har hatat allt som har med diagonaler att göra.. Men nu tycker jag faktiskt att de är det roligaste på hela lektionen, skulle lätt kunna köra diagonaler hela lektionen än att lära mig koreografi. Hm, vad hände här?! Lite konstigt är det att jag kan gå från att hata dem till att inte vilja göra nå annat.. Men jag känner nu att jag lär mig mer, jag vågar vara med på diagonalerna trots att jag misslyckas mer än jag lyckas, men jag gör framsteg också och det känns så bra!!!
 
När det kommer till koreografier så känner jag mig så fruktansvärt dålig bara. Hela tiden. Inget funkar ju. Jättesvårt för att ta in nya steg, men det är väl för att jag egentligen innerst inne kanske inte vill, eller jag vet inte, kanske nåt dumt som jag intalar mig själv bara.. Men jag är sämst i de flesta kurser, eller ah jag känner mig sämst. Och när det sätts placeringar i danserna så får jag det mer eller mindre bekräftat också känns det som. Oftast vald bland de sista. Alltid i sista raden. Alltid alltid alltid. Inget som slår fel. Men jag börjar bli van, faktiskt, men det är även därför jag tvekar så mycket på om jag vill dansa varje termin nu, bl.a. För det gör så ont. Det är så jobbigt att alltid vara bland de sista.. Man får höra att man är bra. Men inte tillräckligt tydligen.
 
Kommer jag nånsin att kunna bli good enough?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback