Prova på-veckan är över.

2014-08-30 @ 10:45:00
Då var dansen tillbaka igen. Första veckan för terminen är över. Och jag har dansat massor trots att jag inte är så himla motiverad just nu. Men på nåt sätt så är de ju roligt att de är igång igen..
 
måndags var det först jazz/show nyb/forts som gällde.. Inte så mycket folk, så inte säkert att den blir av alls. Vi började med en lite hiphop/jazzig koreografi. Rolig ju! Tävlingsdisco direkt efteråt. Uppvärmning, hopp och diagonaler. Och koreografi på de, den var rolig men också lite svår. Tävlingshiphop sist. Freestyle-uppvärmning som jag stod över.. Sen koreografi som jag inte gillade så värst och sist skulle vi bygga/köra program.. Får se hur det blir med den kursen för mig. I tisdags var det standard pardans som gällde, känns fortfarande jobbigt att dansa själv ju.. menmen, blir ju säkert kvar ändå. Det är ju roligt!
 
I onsdags var jag i Sandviken och dansade för en gångs skull. Testade på ragga övade/avanc först.. Det var spännande, gjorde lite övningar och sånt först. Koreografi sen och den var konstig bara, haha. Efter den var det disco/jumps&turns avanc, så nervös för den ju.. Alla är så sjukt grymma i den gruppen. Vi började med en hoppövning, herregud. Lite stretch och sen koreografi.. Dansade till snabb musik direkt och det var så himla roligt. Lite svårt men det tar sig nog efter några gånger.. Jag gillade den så mycket!
 
I torsdags var det disco övade som gällde först. Så trött och lite opepp men det gick väll ändå. Konstig koreografi, eller svår att få ihop typ, men det blir nog bra. Sen zumba efter det, himla roligt och jobbigt. Sist fantasy där vi bara var tio stycken, lite skönt det också. Natalie började med oss nu också, kul! Uppvärmning och lite övningar och sen koreografi. Nån hiphopig show/jazz typ, haha. Den var rolig! Och i fredags (igår) var det latin pardans som gällde, najs!
 
Det var min vecka det. Roligt! Nu är det bara dags att bestämma vad jag ska dansa och inte.. Herregud, lika svårt varje termin. Men får se hur det slutar... Nu är vi igång ialf!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback