Simply the best ♥

2014-12-19 @ 23:48:00

Senast jag såg Sanna var den 21 december 2012. Alltså två år sedan. TVÅ!!! Det är så sjukt galet, vad hände liksom? Jag är så otroligt lycklig att jag tog mig in och såg Sanna på konserthuset den här kvällen. Hon var bättre än någonsin och jag bara njöt. ÅH! ♥

Jag har sett Sanna så många gånger men när hon kom ut där på scenen i sin otroligt vackra klänning så pirrade de till som det gjorde första gången man skulle se sin idol/förebild. Det var så fint på nåt sätt. Jag blev alldeles varm inombords och kunde bara njuta resten av kvällen.

Sanna öppnade med Auld lang syne. Åh, älskar den! Så himla vackert! Fortsatte med Jul jul strålande jul och egenskrivna Julen närmar sig. Fint och julkänslan kröp sig fram. Blandade jullåtar, några egna, några covers och självklart fantastiska Undo. Och med små anekdoter från livet, vissa väldigt personliga och jag ville bara hoppa upp och krama om henne. Himla fint! Det var en perfekt julkonsert, jag hade inte kunnat önska mig något annat. Sanna är/var så jordnära, charmig, personlig och verkligen bjöd in publiken. Allt var så fint och så äkta! Några favoriter var Dagen är kommen, Tomten jag vill ha en riktig jul, Utan dina andetag, Angel, River, Vinternatten, Drummer boy, Viskar ömt mitt namn. Allt avslutades med Så mörk är natten med alla ur bandet på kör och Sanna gick sakta ut ur lokalen. Så bra. Så himla bra!

Efteråt så var det signering i foajén. Sanna stod redan där när jag kom ut och jag väntade till de sista, som alltid. Tillslut så kom jag fram till henne också. Världens längsta och mysigaste kram. Åh, vad jag tycker om henne. ♥ Det var så fint att stå där med henne och prata om allt och inget. Vi tog bild, kramkalas och önskade godjul osv innan vi skildes åt.. Jag gick därifrån med ett leende och tog bussen hemåt..

Så otroligt fin kväll, tack bästa S!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback