Dansläger på Ackes 15-16/8

2015-08-18 @ 10:59:24
I helgen var det dansläger på Ackes, det var la runt 35-40 dansare där. Mycket roligt ju!
 
Lördagen bjöd på disco med Alexander Larsson, han har varit på ackes förut men nu var det första gången som jag dansade för honom. Fyra lektioner hade han. Singel brons/silver, singel guld/star, par brons/silver och par guld/star. Jag var med på allihopa så fem timmar sammanlagt. Det var roligt, vissa steg var lite svåra men körde på ändå. Helt slut i kroppen efteråt ju! Avslutade dagen med styrka/stretch med Ida..
 
 
Söndagen bjöd på hiphop med Hanna Lindberg, ingen aning vem hon var men blev väldigt positivt överraskad. Hon hade också fyra lektioner + en freestyle. Singel brons, singel silver/guld/star, par brons och par silver/guld/star. Här var jag också med på allt, så fem timmar hiphop. Så himla roligt alltså och det gick så bra. Så glad efteråt! Men kroppen var skapligt slut, herregud. Det blev ingen styrka/stretch denna gång, utan vi åkte hem istället..
 
 
Så jäkla roligt med läger, så glad att jag gick ju.. Hiphopen var roligast helt klart, den gav mig mest. Fast discon var också rolig. Men just nu är träningsvärken helt galen, kan knappt röra mig, haha. Hoppas att det blir mer sånt här framöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback