Prova på-veckan.

2015-08-29 @ 14:50:00
Ja, då var prova på-veckan över på Ackes och det blev en del kurser ändå.
 
I måndags fick jag först hoppa in och köra zumbansöder, så Vahidin hämtade mig där efteråt och släppte av mig på city-lokalen. Raka vägen in på tävlingsdiscon där, missade uppvärmningen och diagonaler typ. Började med koreografi som bara var konstig och inte så värst rolig. Fick inte ihop stegen, haha. Sist så dansade vi program och det var så himla trångt då vi är så många i brons/silver-tempot.. Ingen rolig lektion med andra ord, men kvar blir jag nog ändå... Och i tisdags var det standard pardans, bara massa småbarn typ... inte heller så roligt. Dansade lite vals och quickstep innan jag gav upp..
 
I onsdags testade jag på Irinas disco forts/övade.. Och där började vi med en koreografi som vi fick lära oss på lägret. Så himla roligt! Sedan väntade jazz/show avanc.. och det kändes bara jobbigt, från början till slut. Kände mig fruktansvärt dålig, för allt var jättesvårt.. Blä! Och i torsdags så hade jag zumban i Sandviken på IOGT, som jag fick ta över denna termin. Det gick bra. När den slutade så skyndade jag mig till kulturcentrum för där skulle jag testa på Idas street övade/avanc för första gången, missade dock uppvärmningen. Så himla roligt alltså. Jag hängde med, och jag gillar koreografin jättemycket. Så den blir jag kvar på, lätt. Och i fredags var det latin pardans som gällde, mindes programmen så det var najs. Chacha, samba, rumba och jive. Tekniken var lite värre, men nån gång kanske de sätter sig..
 
Så då var det bara att bestämma sig då, haha. Men ska testa på Idas disco avanc nästa vecka och den kommer jag troligtvis att gå istället för jazz/showen.. Det blir nog en najs termin ändå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback