Mitt 2015.

2015-12-31 @ 23:38:09
Året har varit lugnt men ändå inte, det har varit fullt upp liksom. I våras så gick jag min andra och sista termin på yrkesutbildningen. Gick ut med bra betyg och var så stolt/nöjd att jag klarade av det. Fint! Fick sommarjobb Åhléns, dock bara några dagar menmen.. Blev inringd på mellansvenska städ, så det blev några veckor där under sommaren också. Himla najs! Och hela hösten slutade med jobb på mellansvenska, hoppade på ett "vikariat" där typ. Heltid och allt, så himla najs! Så fina kollegor och chef!
 
 
Några trippar har det blivit i år i alla fall. Mest spontana sådana också, älskar´t! Var till Stockholm en gång i somras, var på sommarkrysset och träffade finaste Jessica. En fin vän + promenad i Sommarstockholm, bästa kombon! Hann med ett sommarkväll i Gävle, En dans på rosor var ute på en liten promotionturné, så bra! Var även på Diggiloo i Högbo bruk med mamma, träffade en saknad Lisa! Och sedan var vi iväg utomlands också, denna gång till Side igen, bara latade oss i två veckor. Underbart! I höstas blev det en tripp till Stockholm över dagen för att njuta av en konsert med Sanna, hennes enda i Sthlm ju! Så himla bra! Var på Gävle teater och såg En dans på rosor med Natalie, jösses så bra alltså. Spontantripp till Uppsala i november, för att överraska och se Sannas julkonsert. Så fint! Och det blev en julkonsert här i Gävle också, med finaste Sonja på scenen. Magiskt!
 
 
Dansen. Den där älskade dansen. Jag har dansat en himla massa, trots att motivationen har dalat och tiden inte riktigt funnits där men jag har inte kunnat minskat på något. Jag älskar ju det här innerst inne ju. Jag har fått höra från mina lärare att jag har utvecklats en hel del, och det är så roligt att höra. Jag känner/ser det inte riktigt själv så det känns så fint att de tar sig tid att berätta det för mig. Det får mig att vilja fortsätta och kämpa vidare..
 
I våras dansade jag dessa kurser: tävlingsdisco, disco x2, fantasy, high heels feminin vibe, zumba och pardans x2. Och i höstas blev det dessa: tävlingsdisco, tävlingshiphop, disco x2, ragga, feminin vibe/streetjazz, street, zumba och pardans x2. Terminerna avslutades på Parken och Folkets hus som vanligt. Och på våren också med Magic of Dance Gävle teater. Så himla roligt, jag älskar det! Jobbat och kört zumba också, båda terminerna och hela sommaren. Hunnit med en hel del tävlingar också. Disco, hiphop och solo pardans. Och tävlingarna har verkligen gått upp och ner också, mest ner, men det vänder nog snart..
 
 
Vänner. Så glad att de finns i mitt liv. Tyvärr har det inte funnits så himla mycket tid till att umgås, men några fina stunder har man fått till ändå. Fikadejter, filmkvällar, bad, minigolf, shopping och konserter.. Mysigt!
 
 
Året är slut, hej då 2015. Nu välkomnar vi det nya året, hej 2016. Så nyfiken på vad du har att erbjuda... hoppas på en del förändringar och massor av nya äventyr. YAY!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback