Då kör vi...

2015-01-24 @ 20:59:00
Ja, då var prova-på veckan över på Ackes. Jag har dansat någorlunda mycket, trots att jag inte varit så himla motiverad osv. Vissa kurser har varit roligare än andra... men kul att vara tillbaka och träffa alla igen i alla fall.
 
I måndags var det dags för tävlingsdisco och jag var inte alls pepp. Var med på uppvärmning, hoppen och diagonalerna. Sedan var det programtid, och de höll nog på halva lektionen. Jag har dock inget program så jag dansade inget alls utan bara kollade på.. suck. Sist körde vi koreografi också, så himla roligt, den älskade jag verkligen. Men jag är osäker på denna kurs, faktiskt, om det är värt att gå den när jag inte är med på allt... Det visar sig, sen blev det buss hem med tjejerna.
 
I tisdags var det standard pardans. Asjobbig uppvärmning som vanligt där. Började med vals, följt av tango, wiennervals, slowfox och sist quickstep. Och det gick väll bra i alla danserna. Mindes alla steg så det var roligt. Roligast var det att dansa slowfox igen, den gillar jag. Pratade med lite folk efteråt innan jag drog till bussen.
 
I onsdags började jag med zumban, det var himla roligt och det var asmycket folk verkligen. Irina och Vahidin turades om att köra, så det var najs. Efter den så testade jag disco forts för jag ville ha lite enkla steg, ingen kurs jag ska gå i alla fall. Den kursen var speciell eller nåt, haha. Lätt var det i alla fall och efter den så kastade jag på mig kläderna och drog till bussen. Raka vägen till Kulturcentrum och det var disco/jumps&turns avanc för Ida som gällde. Asjobbig uppvärmning och sen koreografi. Himla roligt ju, lite halvsvårt sådär men utmaning ju. Avslutade med en kombination över golvet och sen hopp. Kul!
 
I torsdags var det dags för disco övade och vi var jättenågra, bara sju stycken där. Eftersom att vi inte riktigt visste om den kursen blir av eller inte så körde vi som i måndags på tävlingsdiscon. Uppvärmning, hopp och diagonaler följt av koreografin. Kul att köra den igen, men samtidigt tråkigt för att man inte fick lära sig nå nytt. Sen skulle vi ha fantasy en timme senare, men vi var bara fyra stycken där så vi satt ute i foajén och pratade med Irina istället och bestämde att vi börjar nästa vecka istället. Sen bussen hem med Natalie..
 
I fredags var det sista kursen och det var latin pardans. Liten uppvärmning och började sen med rumba walks och nån övning. Inte lätt eller roligt. Började med chacha sen, fick lite steg från Irina men det funkade inte så bra. Fortsatte med samba och det är så himla roligt, de hade jag sett framemot. Sen rumba som gick skit, och paso för de andra så vi kollade då.. Och sist jive som inte heller gick så bra, haha. Inte en så lyckad lektion, men klackskorna var på i alla fall. Pratade med folk efteråt och även Irina innan vi lämnade stället och gick till bussen.
 
Då var denna vecka över, äntligen. Helt slut i kroppen nu och jag vill gärna ha lov igen. Menmen, det är väll bara att köra på, hoppas att motivationen hittar tillbaka också... Jag blir kvar på alla kurser tror jag, det är bara tävlingsdiscon som jag är osäker på, men den ska jag testa en gång till. Annars blir det de åtta vanliga kurserna igen.. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback