Magic of Dance 2017

2017-05-22 @ 13:00:00
Äntligen var det dags för Magic of dance. Och denna gång på konserthuset. Lite ovant sådär.. Alla dansare höll till nere i en stor matsal under scenen. Genrepet började vid 12, då körde vi i den ordning som allt skulle vara sen. Väldigt stressigt genrep som vanligt, det hör till liksom. Danserna satt väll bra, hade nio stycken denna gång. Fixade till finalen, slutnumret också, de tar alltid längst tid men tillslut så. När genrepet var slut så hade vi typ 1,5-2 timmar hål innan själva showen..
 
 
Då var vi ett gäng från ragga/streeten som drog iväg och köpte lite mat och hängde sen i parken utanför. Strålande sol ju. Så mysigt att hänga ett gäng sådär, bara vara en stund.. Sen tillbaks till konserthuset för att fixa och dona med allt innan showdags.
 
 
Vid 19 var det dags för den stora showen. I första delen så hade jag bara 3 danser, en street och två moderna. Dom gick bra och jag var så glad. En paus på 20 minuter och då sprang man mest runt och fixade med allt. Sen var det dags för andra delen och där hade jag 6 danser. Modern, disco, high heels, street och två ragga. Det mesta gick bra och jag var bara lycklig. Så sjukt roligt verkligen. Sen var vi med i finalen också, och sen var det slut. Så tacksam för det här. Att jag får stå på scenen och göra det jag älskar, med vänner som älskar det lika mycket. Wiie! Packade sen ihop allt, pratade med Ida och sen for jag ut och träffade mamma utanför. Tack för blommor! Sen gick jag och Ebba till bilen och raka vägen hemåt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback